Saturday, January 10, 2009

A Little Something (People)

Niy Arebalb namenyer...
die niy kazen aku...

paling rapat larr..
die niy comel orng nyer..
hahahaha...
tapi suke jer mrendah diri...
tapi die niy memang kewl giler..

kekadang die crazy



Niy Alia JajaLia~~
hehehehe
dah 4 tahun aku kenal dier..
macam2 dah jadik dah aku ngan die niyh...
from friend, to friends..
from friends, to bestfriends..
from best friends, to Twin!
Ahaks!!
hehehe...
die niy Manje.
BBF yawwwnnnn~~!!
hehehe.. =)




Niy Kak Anis...
die niy akak alia..
so, nak xnak aku kenal,
die dekat 4 tahun gak..
tapi kite orng semakin rapat,
sejak aku jadik MMU'ians...
hahaha..
kami dah macam siblings dah..
sangat seronok biler bersame..
die sangat kelakar...
kadang2 die suke jeerrr,
merapu ngan aku...
die sangat Biol okay!!
N Sangat CANTEK Okay!!
hehehehe..



Niy Leen...
die sangat sopan okay...
hahahha...
belum keluar bengong die lagi...
sepak terajang orng pown boley...
hhhmm, aku x braper kenal die sebelum niy...
just ckap dalam phone jer selame 3tahun...
tapi last2 kite orng coursemate kat MMU..
tu yg rpat...
slalu jer ader mslah dier niy...
lagi2 C.I.N.T.A.
Haaaaiiissshhhh....
hehehehe...
die sangat Sporting okay!!
BBF yawwwnnnn~~!!
hehehe..
=)



Niy Namenye Basem..
kami sangat rapat..
aku kenal die kat MMU gak..
die niy cam abang aku "jerk"
gggiiitttuuu, kan...
hehehehe..
just like a brother..
hhmm...
die niy ckap jer x pikir pasal orng lain...
pentingkan diri lar...
aper larr...
tapi die memang caring sebenarnye...
die niy datang dari Jedah...
die niy sangat FUNNY okay..
hehehe!



Niy, Kak Anis...
Tapi Anis Adila Okay~~
tadi Anis Syazwanis..
hehehe...
die sangat penyanyang,
biler berkate-kater...
seorng yg berdedikasi,
n independent..
hehehe....
die dah aku anggap cam akak sendiri gak..
die sangat Chomey Okay!!




niy name nye Faiz...
die sangat kewl okay..
n kekadang klakar...
a good litsener too...
tapi die agak blur...
tapi aku tau die dengar..
kononye climbers yg handal...
tteetttt, handal ker??!!
huh?!
aku slalu jer lepak umah dier...
klau x nmpak aku kat umah aku..
aku kat umah dier larr..
sampai orng kater aku niy merempat..
huhuhu....
tapi xper,asalkan aku bhagie...
next time dah x bley lepak umah die dah..
dah pack!!!
arrghhh..
tapi die sangat gentle...
n caring...
but im sorry..
amat kesal x dapat nak celbrate die punyer 1st bufday ngan kite orng..
huhuhuhu....
u the best i knoe :)
thanks
die sangat MESRE Okay!!



niy name nye Amer...
hehehe...
die niy..
hhmmm...
eerrmmm...
'ah, yg macam tu lar...
yup...
hhmm..
yg korang pkir itu lar dier...
hehehe...
bagi aku die sangat best...
n klakar...
die niy one of my GayFriends..
WHAHAHAHA...
bestfriends larrr...
die niy sangat best..
walaupown kenal die dekat 4bulan..
macam2 dah berlaku ngan dier...
katenyer die niy x bley hidup tanpe kawan..
ttteeetttt... gittuuuuu kannnn...
nvm larh.. kite wait n see je larhh ok...
die sangat Caring Okayy!!
BBF yawwwnnnn~~!!
hehehe...
:)


niy name nye Afiq..
aku baru jer kenal ngan die niy..
xtau larr die niy suke care aku ker x..
hehehe..
tapi aku suker jer ngan dierr...
hahaha...
by the way..
die ni kelakar...
kejer buat lawak jerr..
ckap aper yg die rase klakar jerr..
hahaha....
Gayfriends!!
hahaha
one of my bestfriend gak
die niy sangat "kidy,kidy,kidy" okay!!
:)
BBF yawwwnnnn~~!!
hehehe





niy namenye Hajar...
orang kate hajar jebon..
tapi aku pangil hajar jerk...
die niy larr lecture aku,
yg paling giler penah aku dapat..
aku study ngan die larrr...
so klau aku pointer cantek,
sebb berilmu ngan die larr..
klau pointer aku buruk pown,
sebb die meninggalkan aku..
ceit! die niy sbenarnye senior aku..
aku slalu jer jugak lepak kat umah die..
ngan akak2 aku,
n abang2 aku yg lain..
hehehe...
whahahaha...
jauh dimata,
tapi kamu tetap dihati..
ingat saye slalu <3
tapi die sangat KEWL Okay!!








Niy Azmi...
die mengamalkan program diet,
yg sangat berkesan...
hehehe die niy cam sifu aku larr...
die niy caverage pown luass...
hehehhee..
suke layan die..
sebb die suke merapu cam aku gak..
die niy senior aku..
dah anggap cam abang dah..
maner yg buruk die,
tunjuk ajar kan..
maner yg baik pown,
die tunjuk ajarkan...
hehehe..
macam2 die ajar aku, yg dapat di praktikan,
dlam dunie sebenar niyh...
die sangat BEST Okay!!


"eNd Of Part 1"

2 comments:

afiq said...

ok..
i like the way you are..
ni suma kena nyanyi lagu Timbaland ft. Keri Hilson..
hahahaha..
ok kau pun best juga...
sometime going crazy..
and you're also kind 4 me k..
friends!!!..
:)

Chuck Bartowski said...

olaaaaa
pas nie..posting pasal guys je la...
mat top dah post pasal kakak dia